maanantai 20. heinäkuuta 2009

lauantai Cboozessa


Menin sitte Caboozeen ajoissa ja takahuoneeseen keskittymaan keikkaan. Siellapa istui kolme vanhusta: Robert Cage, Elmo Williams ja Hezekiah Early. Ihmettelivat kitaraani ja Mr Cage innostui soittamaan ja laulamaan siina 3 biisia. Aika komian kuulosta oli baritonin saestyksella akustisesti.
Oma keikka meni kuulemma erinomaisesti vaikka vahan jannitti kun yleisossa oli mm. yllamainittuja herroja, Kent Burnsidea, pastori KM Williamsia ja Cedell Davisia - vain legendat mainitakseni. Livia soitti rumpuja - tai siis basaria, lattiatomia, haitsua ja jotain vimpaimia mita hanella oli mukana. Esitettiin Baby please don't go/Another man done gone muunnelma, jossa Livia lauloi osan biisista. On hyva laulaja. Patistin Bobia taas tekemaan jo pian levya hanen kanssaan.
Cabooze on tuhannen hengen vanha blues-klubi, jossa 70-luvulla kaikki ovat esiintyneet Willie Dixonista alkaen. Pahoittelinkin Spoonful-versioitani kun siihen paasi joukkoon lipsahtamaan pari sakeistoa Black Sabbatin biisia. Noiden kahden lisaksi soitettiin mun biiseja vain, seka slidea tuplakaulalla etta baritonikaulalla.
Photo by Peter Lee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti