lauantai 10. lokakuuta 2015

Florence 10.10.2015

Nyt on matkustettu ensin illalla saavuimme Memphisiin, jossa aamulla vuokrasimme auton. Mentiin Xanaduun, soitin- ja kirjakauppaan, missä Lowebow't syntyvät. Lainasin Johnnylta baritoni-Lowebow'n ja Andy osti komean Hill Harp-Lowebow'n. Saatiin myös lainaksi pellit, ständit ja palli. Oli mukava taas tavata Bev ja John.
Lämmintä on 30 astetta.
Ajettiin siitä sitten Tennesseen maisemissa Nashvilleen, 300km. Ja keikalle. fooBAR.too on esimerkillinen rock-klubi. Lava, PA, äänimies ja valot. Alue on aika arvaamatonta eikä siellä pidä hengailla pimeällä. Keikka oli hyvä mutta äänimies ei. Lavasaundi saa nolla pistettä, mikä vaikuttaa aina soittoon, lauluun ja fiilikseen. Ulosmennyt saundi oli kuitenkin ollut kuulemma hyvä ja monet tulivat kehumaan. "Mahtavaa, että kuulee ja näkee jotain uutta ja erilaista kuin joka ilta muuten."
Aamulla Alabamaan. Huntsville. Oltiin saatu viesti, että ei saada käyttää toisten bändien backlinea. Ystävät mobilisoivat hankintakampanjan ja päivän mittaan kaikki kamat olisivatkin olleet kasassa mutta en saanut järjestäjältä ajoissa vastausta ja keikka jäi väliin. Huilauspäiväkin on hyvä.
Aamulla Florenceen 100km.Kolmas kerta täällä. Hienoa tulla takaisin varsinkin kun tietää, että olemme tosuiaankin odotettu bändi täällä. Ja rokkimesta on parhaasta päästä. Lisäksi se on sama paikka, missä alkuperäinen Fame-studio oli ennen kuin se muutti Tennessee-joen toiselle puolelle. Bäkkärillä on isoja mustavalkoisia valokuvasuurennoksia kuuluisista muusikoista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti